Anna-Maja Kazarian heeft lastminute afgezegd voor het WK schaken. Ze gaat meedoen aan een prestigieus toernooi in Ijsland. Er dus nu een plekje vrijgekomen binnen de delegatie. 

en de KNSB heeft gevraagd of ik die plaats op zou willen vullen. Dit wil ik natuurlijk heel erg graag en laat ik niet mijn neus voorbij gaan. Misschien komt zo'n kans nooit meer. 

Ze krijgt een fikse korting van de KNSB  (van 450 euro), omdat het allemaal zo laat is doorgegeven. Zij moet maar liefst een eigen bijdrage leveren van 850 euro!!!. Het is helaas al  te kortdag om weer een crowdfunding op te zetten via WijZijnSport.  Zij  vroeg zich af er mensen en of bedrijven zijn die misschien een idee hadden of iemand kenden die een goeddraaiend bedrijf heeft of kent die (een gedeelte van) dit bedrag zou willen sponsoren. Uiteraard zijn er mensen die willen sponsoren en die een tientje of meer zullen overmaken op haar rekeningnummerNL63 SNSB 096 48 69 276  Ten name van: SANDERS C W J.

Zij is dus op zoek naar een manier om in korte tijd een redelijk bedrag op te halen. Deze 'actie' kan ook na het WK plaatsvinden, aangezien zij op 24e okt al met het toernooi moet beginnen.  Uiteraard wensen we haar enorm veel succes toe en dat weer net zo gaan genieten van haar partijen als die van het EK. En dat ze weer gaat knallen.

De site van het toernooi is: http://www.wycc2015.org/
Hier kunnen jullie mij en de andere delegatieleden volgen! Het toernooi wordt verspeeld van 24 oktober t/m 6 november.