Zoals elk jaar wordt er op de eerste maandag van september de Algemene Leden Vergadering gehouden. Deze vergadering stond in het teken van afscheid van bestuurders en er werden ook een aantal leden gehuldigd om diverse redenen.

 

Op de eerste plaats hebben we binnen het bestuur afscheid genomen van Penningmeester; Han Winters, Jeugdcoördinator; Peter Lincewicz en Secretaris; Jeroen Kruiver.
De nieuwe Penningmeester van onze vereniging is nu Leo van der Meulen, Leo is elke vrijdagavond te vinden in Olympus waar hij naast de wedstrijdindeling ook de boekhouding gaat doen voor onze vereniging. Onze nieuwe Jeugd coördinator is al zeer lang lid van onze vereniging en is ook al jaren actief bij de jeugd, Jeroen van Onzen heeft het stokje van Peter Lincewicz overgenomen.bestuur
Foto links: Oude bestuur: van LnR: Jeroen Kruiver, Ben McNab, Han Winters en Peter Lincewicz
De nieuwe secretaris is Dick Vliek en hij is regelmatig aanwezig bij zowel de senioren op maandag in de Steenen Camer alsmede op vrijdag bij de jeugd.
Ook is er binnen het bestuur een algemeen bestuurslid bijgekomen, Peter Hamers, hij staat het bestuur bij met raad en daad. Peter draait al vanaf het begin van de vereniging mee als lid en kent de vereniging als geen ander. Tevens is hij coördinator van de externe competitie samen met Marco Vastenhout.
Foto onder: Han Winters kreeg voor zijn bijzondere inzet als vrijwilliger voor de schaakvereniging, de zgn. Arie Schoutenschaal uitgereikt. Deze schaal wordt elk jaar uitgereikt aan een lid van de vereniging die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt.
schaal

 

 

 

Verder waren er nog enkele prijsuitreikingen door Arie Schouten onze wedstrijdleider.

 

janww
Foto Links: Jan-Willem van Willigen
mocht zich verblijden met maar
liefst twee bekers, een uitzonderlijke prestatie.
Clubkampioen 2014-2015: Jan-Willem van Willigen
Bekerwinnaar 2014-2015: jan-Willem van Willigen
Winnaar B-groep 2014-2015: René Reulink was helaas afwezig maar de beker bederft niet dus bij de eerst volgende speelgelegenheid mag hij deze meenemen naar huis.
Foto onder: Hij doet het toch maar mooi die Marco, wie stoot hem van de troon?
Zomerkampioen 2014-2015: Marco Vastenhout en als toetje kreeg hij ook nog een beker omdat hij Rapidkampioen 2014-2015 is geworden.

marco

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast het voorzitten van onze vereniging en ook de enigste van het vorig bestuur die het deze trouw is gebleven en kan hij ook heel snel goed schaken, Snelschaakkampioen 2014-2015: Ben McNab.

2. De jubilarissen van dit jaar zijn:
1. Jan Schoemaker (30 jaar)
2. Gerrit Janssen (25 jaar) (krijgt ook pen).
3. Marcella Gunther (15 jaar)
4. Tom Brans (10 jaar)
5. Fred Beumer (10 jaar)
6. Karl Denys (10 jaar)
7. Peter Hamers (5 jaar)

De schaakvereniging wenst u allen een goed en mooi schaakseizoen 2015-2016.