Catheleijne mag namens Nederland deelnemen aan het EK in Kroatië komend najaar. Omdat de Schaakbond haar niet financieel ondersteund is zij een crowdfunding project gestart. Dank zij uw steun heeft ze haar doel voor de 100% behaald. Hou deze site in de gaten voor meer activiteiten............ 

Catheleijne heeft jaren lang les gehad bij de De Toren Arnhem is bovendien nog steeds lid van onze vereniging en speelt volgend seizoen in het 1e team,  derhale bieden wij haar een podium om dit doel te verwezenlijken.   

1997_cat_prijs even voorstellen:

Ik ben Catheleijne Sanders, 18 jaar en woon in Rhenen. Op 9 mei 2015 werd ik Nederlands kampioen schaken t/m 18 jaar en derde van Nederland t/m 20 jaar. Nu mag ik naar het EK in Kroatië in september. Hier ben ik heel erg trots op en blij mee. Eerder heb ik 1 WK en 2 EK’s mogen spelen en dat wil ik heel graag weer meemaken. Er is echter een hindernis te nemen. De kosten komen namelijk voor mijn eigen rekening en de KNSB steunt mij financiel hier niet in. Het benodigde bedrag bedraagt 1.500 euro en inmiddels word ik al door velen gesteund.                                           Lees verder hoe jullie mij daarin kunnen steunen en iets kunnen betekenen.  

Schaken als metafoor voor het normale leven
Schaken is voor mij heel belangrijk. Het geeft me rust. Ik zie het als een metafoor voor het normale leven. In schaken moet je namelijk vaak beslissingen maken. Kleine beslissingen kunnen belangrijk zijn voor een latere stelling. En je kunt ondanks een foute beslissing, toch nog de partij winnen. Zo gaat het ook in het leven. Alle beslissingen die je maakt, zijn als het ware allemaal kleine schaakpartijen die met een winst of verlies kunnen uitpakken. Als ik het lastig heb of in de war ben, denk ik hieraan en weet ik dat alles toch wel goed komt. Hier komt mijn positieve instelling vandaan ;) 
Om mijn doel te kunnen bereiken, wil ik veel grote toernooien gaan spelen om beter te worden en beter met de spanning om te leren gaan. Een van die grote toernooien is het EK. 

 Lees via deze link hoe u haar kunt helpen via het crowdfunding project. Plezier en aandacht Wij zijn sport.