Slotdag de Toren zondag 22 juni 2014

Het schaakseizoen 2013-14 had grote en kleine successen op zowel landelijk, regionaal als op club niveau.
Hoogtepunt was ons Levend Schaak optreden voor Prinses Beatrix in de Rozet. We willen dit prachtseizoen graag samen afsluiten met een pittig Torentoernooi op een gezellige slotdag. Leden, broer, zus, vriend, vriendin, ouders, welkom!

 

Opgeven voor de verschillende onderdelen kan bij Frank of Karen tot uiterlijk 21 juni 2014. Op de Torenslotdag 22 juni kun je vanaf ca. half 12 tot 12:00 uur je aanwezigheid bevestigen.

Op zondag 22 juni om klokslag 12:00 uur volgen na een muzikale opening de huldigingen van zoal teams en spelers. Musici zijn van harte welkom en kunnen zich hiervoor opgeven! De dagactiviteiten volgen elkaar in ras tempo op en overlappen elkaar zodat verspreiding van groepen ontstaat.

Om 12:30 uur start een pittig Torentoernooi met 2 groepen: er is een MINI-tijd toernooi van 1-2 uur en een MAXI-tijd toernooi, maximaal 2 uur, achter elkaar door...

Zoals beloofd komt er een Levend Moerasschaak voor belangstellenden en een Levend Teamschaak voor de oudere jeugdigen en/of ouders. Aanvullend is er de gehele dag een schaaktentoonstelling, tenminste dat hopen we... Hierbij een oproep. Wil je, als je iets leuks hebt dat met schaken te maken heeft, dit meenemen om te laten zien. Als je die dag iets eerder komt kun je het zelf een mooi plaatsje geven (zet je naam erop!).

Ook het bakschaak houden we er in, het wordt ieder jaar steeds mooier, gezelliger en lekkerder! Als een ieder iets meebrengt wat hijzelf op kan, dan is er voldoende.

In het crea-doe en filmlokaal zijn diverse aanvullende bezigheden. Extra zijn die dag: een echte (face) painting door Erna en Karin (met i) en een schrijfschaak-uitdaging voor mooie spreuken, gedichten, verhaaltjes voor op onze site (op witte torens). Ook is er een studielokaal voor onze studenten (met stilte).

Dit alles met ondersteuning van een vrolijke noot tijdens de Chess-in Concert uitvoeringen!

Tot slot: een simultaan met de hele club!!! Wie van de Top-Toren-schakers durft dit nog aan...

 

Dagafsluiter is uiteraard de prijsuitreiking! Voor diverse onderdelen zijn aparte prijzen te verdienen.

De jeugdcommissie beraadt zich over correcte jurering per onderdeel.

 

Zie hier het verslag met foto's van de feestelijke slotdag 2013.

http://www.schaakverenigingdetoren.nl/verslagen/schaakactiviteiten/3910-een-slotdag-vol-schaakplezier.html

Graag tijdig opgeven! Dit kan tot zaterdag 21 juni op de aanmeldlijst op de rondjestafel, maar ook bij Frank of Karen.

 

 

Welkom en tot op zondag de 22e juni!

Namens de oudercommissie,

Frank en Karen.

 

  1. Activiteiten en dagindeling

  2. Aanmeldlijst

  1. Torentoernooi spelregels met varianten

  2. Levende Schaak varianten