De officiële foto’s van de ochtend van het levendschaak zijn binnengekomen via de gemeente Arnhem van Karel Knipsel. Ook heb ik al mooie foto’s van Connie Aartsen, Ester IJs, Jacqueline Lincewicz en Ines Leisink. En een filmpje.

Bron: Karel KnipselWat een happening. De schaakstukken knallen van de foto’s af. Kijk maar op Picasa.

Ik kan er helaas niet bij zijn. Vele foto’s heb ik al voor jullie gemaakt, nu zijn jullie aan de beurt. Laat mijn ook meegenieten, net als al die anderen die er niet bij waren. Stuur allemaal je foto’s door en maak mij blij. Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanuit de gemeente is ook een link doorgegeven met een 2 minuten durend filmpje over de opening van de Rozet. Op diverse plaatsen in het beeldmateriaal komt het levend schaak aanbod. Echt heel leuk.Knipogen

 

 

 

Bron: Karel KnipselBron: Karel Knipsel

Connie Aartsen

Prachtig is het cadeau geworden. Wil je de nieuwsbrieven over het cadeau nog een keer lezen? Klik hier. Of wil je weten wie er in de hoofdrollen stonden? Klik hier. Door ziekte kon Raimond niet meedoen, Rembrandt heeft zijn plaats ingenomen.

Meer nieuwsbrieven nog even lezen, ga naar het overzicht

Binnenkort komen er enkele verslagen over het evenement op de site, dus elke dag even kijken…..

 

 

 

groepsfoto van connie