nog 1 nachtje slapen en dan is het zover...FEEST IN ROZET! Avondkaarten zijn nog te reserveren. Iedereen heeft zijn best gedaan om er een droomdag van te maken. Lees hier de laatste afspraakjes...

Arnhem, 9 december 2013

Beste Jeugdschakers van verenigingen SV De Sleutelzet, Arnhemse Schaakvereniging en SV De Toren,

Dit zijn de laatste afspraakjes:

1. 's Ochtends: lunchpakketje + drinken meenemen!
Het wordt een lange ochtend met veel indrukken. Neem je eigen drinken en eten mee voor in de pauzes. We weten dan zeker dat dat goed voor je is!

2. ' Middags vanaf half 2 vrij!
Speel je 's avonds ook mee? Neem 's middags dan extra rust; ga een lekker dutje of tukje doen. Dan ben je 's avonds weer fit!

3. Reserveren van kaarten voor de avondvoorstellingen. Gebleken is dat er nog kaarten voor de avondvoorstellingen verkrijgbaar zijn. Zie de actuele pagina: www.rijnboog.nl

4. Foto's maken en de media 's
Ochtends mag IN de Rozet tussen 9 uur en 12 uur NIET gefotografeerd of gefilmd worden zonder speciale toestemming. Prinses Beatrix heeft de allerbeste fotografen die speciaal zijn opgeleid (geaccrediteerd) zodat de Prinses zich OOK veilig kan voelen . Besef dat dat ook voor ons heel fijn is, dan zijn wij ook veilig! Praat thuis over de mediacode, vraag je ouders naar de betekenis. Zie ook de website van Het Koningshuis onderaan deze nieuwsbrief.

5. Flitsende OPROEP voor 's avonds 's
Avonds mag er WEL gefotografeerd worden. Op 1 speciaal moment vragen we juist of iedereen een foto wil gaan maken; voor het flitsende effect! Dit is tijdens de onthulling van het kunstwerk van Jacqueline Lincewicz.

6. Foto's op de site en bijzondere uitspraken!
Alle foto's mogen doorgestuurd worden naar Monique van Hoorn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De mooiste zoeken we uit voor onze nieuwsbrieven met jouw naam erbij, maar alleen als jij dat wilt natuurlijk! Alle andere worden (na screening) op Picasa geplaatst zodat iedereen ze kan zien!

7. Pen en papier!
De meest betrouwbare informatie komt van de bron zelf. Over Levend Schaak op 10 december zijn jullie en wij dat. In de nieuwsbrieven en verslagen schrijven we voor, over en door elkaar. Wil je ook iets schrijven; een verhaaltje, gedichtje, liedje, wensje? Fijn, mooi, graag! Karen spaart ook kinderuitspraken, al vele jaren. Heb jij een leuke, vertel het haar. Het is wel fijn al het iets met schaken te maken heeft, we zijn immers een schaakclub! Neem eventueel een pen en een blocnote mee. SUCCES!!!

Voor vanavond allemaal welterusten, heerlijk naar dromenland.

Vragen stellen mag! Tot dinsdag en het verslag wat komende week zal volgen!

Theo Kloppenburg; SV De Sleutelzet,

Erik Wille; Arnhemse Schaakvereniging,

Karen Langerwerf; SV De Toren.

Terug naar overzicht van nieuwsbrieven "Levend Schaak in De Rozet".

Voor informatie zie:

–                    http://www.koninklijkhuis.nl/nieuws/nieuwsberichten/2013/november/prinses-beatrix-bij-officiele-opening-cultuurgebouw-rozet-in-arnhem/

–                    http://www.rozet en http://www.rozettrakteert.nl