De verlofbrief is verstuurd. Legitimatie meenemen dinsdag 10 december.

Arnhem, 2 december 2014

Beste Jeugdschakers van verenigingen SV De Sleutelzet, Arnhemse Schaakvereniging en SV De Toren,

op zondag 1 december is per mail aan alle ouders/verzorgers/begeleiders de verlofbrief voor school verstuurd om op school vrij te vragen om mee te kunnen doen met het Levend Schaakspel. Heb je geen mail ontvangen en je wel op tijd aangemeld, reageer dan! Je kunt bellen/sms'en: 06-255-06-566, of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tegelijk is een concept-lijstje gemaild zodat jullie je eigen gegevens kunnen controleren op juistheid EN zodat we elkaar goed kunnen bereiken! Gelieve vertrouwelijk met deze gegevens om te gaan!

Afgelopen zaterdag kwamen vragen over legitimatie. Ja, alle deelnemers, begeleiders en genodigden moeten zich kunnen legitimeren, 's ochtends en 's avonds! Voor jeugdigen die 12 jaar of ouder zijn kan dat met een identiteitskaart of paspoort. Als de kinderen jonger dan 12 jaar zijn kan dat met een kopie uit het paspoort van de ouders waarop het kind is bijgeschreven. Een bibliotheekpas is niet voldoende deze keer.

Je krijgt in de loop van deze week, (echt zo spoedig mogelijk!) in je mail-postvak bericht waar en wanneer we verzamelen. Ook hoe laat we verwachten dat het feestje is afgelopen. Je ontvangt dan ook de bijgewerkte lijst met gegevens.

De indeling wie pion, paard, loper of juist de dame is gebeurt op de dag zelf want dan weten we echt wie er is.

Andere vragen? Stel ze gerust!

Tot de volgende Nieuwsbrief!

Theo Kloppenburg; SV De Sleutelzet,

Erik Wille; Arnhemse Schaakvereniging,

Karen Langerwerf; SV De Toren.

Terug naar overzicht van nieuwsbrieven "Levend Schaak in De Rozet".

Voor informatie zie:

–                    http://www.koninklijkhuis.nl/nieuws/nieuwsberichten/2013/november/prinses-beatrix-bij-officiele-opening-cultuurgebouw-rozet-in-arnhem/

–                    http://www.rozet en  http://www.rozettrakteert.nl