Hoe krijg ik verlof van school?

Arnhem, 27 november 2013

Beste Jeugdschakers van verenigingen SV De Sleutelzet, Arnhemse Schaakvereniging en SV De Toren,

Op dit moment zijn er nog plaatsen open voor het Levend Schaakspel op 10 december! Wil jij het ook allemaal in het echt meemaken? Lees hier hoe je voor 1 keertje verlof mag aanvragen op school.... . Zo gaat het in zijn werk:

  1. Meld van te voren bij je juf, meester of mentor dat je je hebt opgegeven voor het Levend Schaakspel op dinsdag 10 december. Het is reuzeleuk als je er in je groep/klas iets over mag vertellen. Je kunt b.v. de website laten zien en de nieuwsbrieven!
  2. Op 1 december krijgen je ouders een mail met een brief om officieel verlof voor je aan te vragen bij de schooldirectie. Vriendelijk verzoek om dit a.u.b. ook te doen! We willen echt graag weten of dit is gelukt!
  3. Op de schaaksite verschijnt op 1 december een lijst van leerlingen die meespelen uit welke plaats en van welke school. Ook de begeleiders worden vermeld.

Heb je vragen, stel ze gerust! Veel succes.

Tot de volgende nieuwsbrief!

Theo Kloppenburg; SV De Sleutelzet,

Erik Wille; Arnhemse Schaakvereniging,

Karen Langerwerf; SV De Toren.

Terug naar overzicht van nieuwsbrieven "Levend Schaak in De Rozet".

Voor informatie zie:

–                    http://www.koninklijkhuis.nl/nieuws/nieuwsberichten/2013/november/prinses-beatrix-bij-officiele-opening-cultuurgebouw-rozet-in-arnhem/

–                    http://www.rozet en  http://www.rozettrakteert.nl