Op vrijdag 21 september zal er de jaarlijkse ouderavond plaats vinden. Verder hebben we nog enkele jeugdtopspelers die er op de slotdag niet waren en nu alsnog hun certificaat en portret tekening gaan krijgen.

marcellav2De avond zal beginnen met de huldigingen. Het gaat om de topjeugdspelers die er bij de slotdag niet bij waren: Thomas Beerdsen, Iris Roelofs, Rik Roelofs, Marcella Gunther en Quirine Naber. Mahsa Bitalzadeh kan er helaas niet bij zijn. Maar er zijn al weer twee nieuwe Nederlands Kampioenen bij gekomen: Catheleijne Sanders en Xayda van Bruxvoort. Beide dames werden afgelopen zomer kampioen tijdens het ONJK in Borne. Catheleijne zal dus voor de tweede keer gehuldigd gaan worden. Voor haar niet nog een keer een portret. Dat krijg je maar één keer. Dus zorg er voor dat jullie allemaal op tijd zijn.

xadya2012Vanaf circa 20:00 uur is er een ouderavond. Aan de orde komen: informatie over het nieuwe seizoen, algemene informatie (indeling traininggroepen, stappenplan, interne jeugdcompetitie, diverse toernooien), ouderraad/jeugdcommissie en ouderhulp. Of je kind net lid is of al jaren, maak niet uit, iedereen in welkom.