Nieuwe ronde nieuwe kansen.

ASV10 thuis altijd gevaarlijk.  Behalve het 7de spelen het 9de en 4de ook.  Een korte teambespreking waarin aangegeven de opening rustig en goed te behandelen.   De gouden regels!!

Ik was nog bezig met het invullen van het wedstrijdformulier toen ik even op de borden keek schrok ik. Nog geen 10 minuten gespeeld en de opening was op drie borden al voorbij. Dit was niet geheel de afspraak. Met één speler kreeg ik geen contact en die speelde vlot verder. Aan de andere borden ging het iets rustiger. Nog even de formulieren verder invullen.

Helaas, Si Man, heeft verloren. De tegenstander won met een mooie aftrekaanval haar dame. Dan blijft er niet veel  meer over dan op te geven. Fabian staat een toren achter. Bij Koen ziet het  er ook niet goed uit. Van Lodewijk, Amber en Man Hiem valt nog niet veel te zeggen.

T9_2

Het is kwart over acht en we staan met 3-0 achter en Koen gaat het ook niet maken. Zoals het er nu uit ziet moet Man Hiem de eer redden.

Thuis spelen heeft blijkbaar een nadeel. Er wordt te snel en onrustig gespeeld, een aandachtspunt voor de teamleider zal ik maar zeggen.

Het is negen uur en alleen Amber is nog bezig. Ze vecht voor wat ze waard is maar staat een stuk achter. Man Hien heeft gewonnen, dus één punt is binnen. Helaas blijft het daarbij.

T9_1

Een vlotte avond en een 5-1 verlies.

Gelukkig geven de spelers wel aan dat ze het leuk vinden. ASV gefeliciteerd en wij moeten ons klaarmaken voor de wedstrijd op 20 december.