Op maandag 25 maart stond de wedstrijd tegen Zutphen op het programma. Doordat Zutphen geen vervoer had, gingen wij voor de tweede maal dit jaar naar Zutphen toe.

Op maandag 7 januari j.l. mochten wij thuis aantreden tegen Lochem 1. Vol goede moed begonnen wij aan deze klus, en gaandeweg begonnen zich al de contouren van een langzaam maar zeker opdoemende winst af te tekenen.

Komende zaterdag spelen De Toren 1 en 2 hun slotronde op het vaste adres, Zeelandsingel 40, in de kantine van de Rijnbrinkgroep op de derde etage.

Het live-verslag van deze wedstrijden is te volgen op twitter: https://twitter.com/ASAtweets

Vanmiddag wordt er weer gespeeld in de kantine van de Rijnbrinkgroep aan de Zeelandsingel 40 in Arnhem.

Op het programma staan de wedstrijden tussen De Toren 1 en HWP Sas van Gent en De Toren 2 ontvangt Caissa 3.

Zaterdag 16/12 wederom een spannende wedstrijd voor Toren 2. Gaan we weer verrassen? Volg het hier semi-live via regelmatige updates van dit verslag vanaf ca. 13:30 uur.

Vanmiddag wordt er weer gespeeld in de kantine van de Rijnbrinkgroep aan de Zeelandsingel 40.

Op het programma staan de wedstrijden tussen De Toren 1 en UVS en De Toren 2 ontvangt Amsterdam West.

Nadat we op de heenweg nog een blik konden werpen op de Wageningse Berg, waar vroeger spelers als Martin Haar hun kunsten vertoonden, rijden we verder naar de eindbestemming Vredehorst in de wijk Tarthorst, waar op 5 mei al velen van ons al eens meededen aan het bevrijdingstoernooi.