Ons 5e avontuur mochten wij wederom thuis beleven. Ook nu weer smaakten wij het genoegen, de grilligheden van de schikgodinnen te ervaren (Moirai (Grieks) of Parcae / Fatae (Latijn) voor de klassieke Oudheid-liefhebbers onder ons.).

Komende zaterdag spelen De Toren 1 en 2 hun slotronde op het vaste adres, Zeelandsingel 40, in de kantine van de Rijnbrinkgroep op de derde etage.

Het live-verslag van deze wedstrijden is te volgen op twitter: https://twitter.com/ASAtweets

Per aspera ad astra – ofwel hoe De Toren 6 vanuit het dal des doods tot de toppen van het licht kwam … .

Vanmiddag wordt er weer gespeeld in de kantine van de Rijnbrinkgroep aan de Zeelandsingel 40 in Arnhem.

Op het programma staan de wedstrijden tussen De Toren 1 en HWP Sas van Gent en De Toren 2 ontvangt Caissa 3.

Met dank aan de indeling in onze onderbondklasse, mochten we op maandag 13 november j.l. aantreden voor onze (eerste) thuiswedstrijd, en wel tegen Schaakstad Apeldoorn.

Zaterdag 16/12 wederom een spannende wedstrijd voor Toren 2. Gaan we weer verrassen? Volg het hier semi-live via regelmatige updates van dit verslag vanaf ca. 13:30 uur.

Vanmiddag wordt er weer gespeeld in de kantine van de Rijnbrinkgroep aan de Zeelandsingel 40.

Op het programma staan de wedstrijden tussen De Toren 1 en UVS en De Toren 2 ontvangt Amsterdam West.