Op donderdag 28 november speelde Toren 1 een uitwedstrijd tegen Koningswaal 1. Nadat we waren aangekomen bij het kleine houten clubgebouw van de watersportvereniging kwam de mededeling dat Koningswaal helaas maar 3 spelers hadden die konden spelen. Ik besloot de bye te nemen, zodat ik een verslag kon gaan schrijven.

Vorige week donderdag ( 7 nov.) was het dan zover: onze eerste wedstrijd in de SOS competitie was een uitwedstrijd tegen Koningswaal. Na flink wat uitzoekwerk en twee keer verkeerd rijden vonden we eindelijk het juiste adres: Koningswaal bleek zich te hebben verscholen / verschanst in het (houten) clubgebouw van een hengelsportvereniging. Nadat we ons hier zeer knus (krappe ruimte) hadden genesteld, konden we de degens gaan kruisen.

Op maandag 25 maart stond de wedstrijd tegen Zutphen op het programma. Doordat Zutphen geen vervoer had, gingen wij voor de tweede maal dit jaar naar Zutphen toe.

Op maandag 7 januari j.l. mochten wij thuis aantreden tegen Lochem 1. Vol goede moed begonnen wij aan deze klus, en gaandeweg begonnen zich al de contouren van een langzaam maar zeker opdoemende winst af te tekenen.

Komende zaterdag spelen De Toren 1 en 2 hun slotronde op het vaste adres, Zeelandsingel 40, in de kantine van de Rijnbrinkgroep op de derde etage.

Het live-verslag van deze wedstrijden is te volgen op twitter: https://twitter.com/ASAtweets

Vanmiddag wordt er weer gespeeld in de kantine van de Rijnbrinkgroep aan de Zeelandsingel 40 in Arnhem.

Op het programma staan de wedstrijden tussen De Toren 1 en HWP Sas van Gent en De Toren 2 ontvangt Caissa 3.

Zaterdag 16/12 wederom een spannende wedstrijd voor Toren 2. Gaan we weer verrassen? Volg het hier semi-live via regelmatige updates van dit verslag vanaf ca. 13:30 uur.