Nadat we op de heenweg nog een blik konden werpen op de Wageningse Berg, waar vroeger spelers als Martin Haar hun kunsten vertoonden, rijden we verder naar de eindbestemming Vredehorst in de wijk Tarthorst, waar op 5 mei al velen van ons al eens meededen aan het bevrijdingstoernooi.

Op dit moment spelen De Toren 1 en De Toren 2 beiden de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in het Olympuscollege. Wilt u komen kijken? De ingang zit aan de Zeegsingel (naast de bushalte). De wedstrijden beginnen om 13:00 uur en zijn rond 17:30 uur afgelopen.

We zijn van start gegaan in een seizoen waar we het heel zwaar zullen gaan krijgen om ons te handhaven.

Uit tegen ASV is dan wel een prettig begin. Qua locatie en reisafstand dan. We zijn te bewonderen in het Grand Cafe van Lorentz aan de IJsselburcht 3.

In de laatste ronde speelden we tegen Paul Keres in Utrecht. In deze ronde stond er voor beide clubs niets meer op het spel. Wij waren al zeker van de 2de plaats net als vorig seizoen.

Zaterdag 6/5 om 13: uur  zal de slotronde voor Toren 2 plaatvinden. We spelen uit tegen Zevenaar en zullen minimaal 4-4 moeten spelen op niet te degraderen. Speellocatie: Ons Huis, Dokter Honigstraat 3 in Zevenaar. Indien mogelijk zal er weer een live-verslag zijn.

Aangekomen in het pittoreske Enschede voor twee matches. De Toren 1 speelt voor spek en bonen en De Toren 2 speelt om haar laatste kans op klassebehoud levend te houden.

In de match tegen Velp 1 zaten we in een "must win" situatie en na het nodige fortuin stond er aan het eind van de avond 41/2-31/2 op het wedstrijdformulier. Als Koningswaal van Elster Toren wint zijn we veilig, anders wordt het nog spannend.

Beide teams spelen in de 7e ronde thuis. Voor de liefhebbers die willen komen kijken, we spelen weer in de Rijnbrinkgroep aan de Zeelandsingel nummer  40 in de kantine op  de derde verdieping.