De eindstanden:

sv de Toren/VSV 1    -    UVS 1               3,5-0,5        (Beker - 4 borden)
sv de Toren 5           -    Schaakmaat 1    4-4             (Osbo - 8 borden)
sv de Toren 7           -    Schaakmaat 6    1-5             (Osbo - 6 borden)
sv de Toren 9          -     De Cirkel 4         4,5-1,5       (Osbo - 6 borden)

Eveneens wedstrijdleider over 24 borden, dus niet veel tijd voor een verslag. Wel voor de eerste uitslagen

Eerste uitslag:9:00 Robert Koprinov (Toren 9 wint), Ian vlugt in eeuwig schaak.

9:30 Geert van Hoorn (T5) en Tom van 't Hoff (9) winnen. Toren 5 en 9 staan beide op voorsprong.

9:35 Duur puntverlies bij Alec, het ziet er opeens niet heel florisant meer uit bij 5

9:45 Lodewijk haalt de twee matchpunten binnen! T9 nu bovenaan in de poule.

9:50 Bart (T5), keurig in pak met stropdas, wint! Hij snelt naar zijn gala. Peter Hamers (T5) moet strijdbijl begraven. Het staat daarmee 2-2. Donato geeft met een knappe win de aanzet tot een monsterscore bij T9.

10:00 De monsterscore bij T9 komt er niet, nadat Stijn in moeilijke stelling opeens in een matnetje loopt. De pion aftrekaanval met de pion + mat midden op het bord is fraai. Eindstand 4,5 -1,5. Bij Toren 1 wordt door Willy een barrage verwacht, snelschaken na middernacht! Ik zie het vooralsnog iets zonniger in.

10:15 Dick haalt met Torenoffer (echte Torenaar) en al een betoverend mooi matje met alleen loper, paard en een pion. Nice! Ook voor de kansen van T5. Op weg naar de winst? Malcolm tekent voor een halfje erbij. Mees lijkt te gaan winnen bij T1, bij de andere borden is het nog onduidelijk.

10:30 Mees wint na een overtuigend potje. 1-0

10:45 O'nee! Wat doet die nou... Een blunder van Frank kost een matchpunt. Dat is balen voor de jonge jongens en meiden.

11:00 Na een hele lange strijd. Ga de schaakmaat 6 er toch met de matchpunten vandoor. Wel een mooie strijd. De uitslag is groter uitgevallen dan je vanuit het veldspel zou opmaken. Desalniettemin terechte overwinning.

11:05Noud speelt gelijk, na een wisselende partij. Had het gevoel dat hij beter stond. Het eindspel was echter een plusje voor de tegenstander, maar nooit meer dan een remise waard.

Update: Ruud wint! en daarmee is Toren/VSV 1 door naar de volgende ronde. Jeroen strijdt nog even door voor het scorebord. En ja om half twaalf is het zover nog een puntje.