Maandag 21 november is de loting geweest van de 2e ronde van de Beker, die op 28 november wordt gespeeld. De loting werd uitgevoerd door: Bart van den Akker en Ad Braam, onder toeziend oog van notaris Peter Hamers.

De volgende 16 wedstrijden zijn geloot:

Dick Vliek – Bart van den Akker
Fred Beumer – Ron Engelen
Jeroen Kruiver – Theo Giesbers
Yaron Huberts – Thomas van Nispenrode
Fred Schonis – Bert Maas
Peter Lincewicz – Raimond Vastenhout
Rein Visee – Franke van Netten
Stephan Antonijevic – Yannick van der Horst
Sebas Beumer – Jan Willem van Willigen
Willy Hendriks – Gert Visser
Ben McNab – Jan-Mathijs van Leeuwen
Rik Roelofs – Lex van Hattum
Jan Schoemaker – Tom Brans
Rolf Hendriks – Ad Braam
Hendrik Elsinga – Iris Roelofs
Arie Schouten – Babak Zahmat

In principe worden alle wedstrijden op maandag 28 november gespeeld. Kun je de betreffende maandag niet dan gaat je tegenstander door, mits je een afspraak kan maken met je tegenstander om op een andere dag elders te spelen. Voor de interne competitie en de elo-rating verwerking tellen echter alleen de op maandag gespeelde wedstrijden. De wedstrijden moeten steeds gespeeld zijn voor de loting van de volgende ronde.

(Zie kalender/agenda site)

De Beker speeltijd is 1 uur en 40 minuten zonder dat er tijd bijkomt. Bij remise wordt er gevluggerd:Best off 3, kleur opnieuw loten.

De niet-Bekerspelers spelen gewoon voor de interne competitie.