Maandag 31 oktober is de eerste ronde van de beker gespeeld en opmerkelijk genoeg was er geen ėėn remise.

De laatste 32 zijn:

Raimond Vastenhout, Jeroen Kruiver, Bart vd Akker Ben McNab, Gert Visser, Sebas Beumer, Jan Willem van Willigen, Fred Beumer, Thomas van Nispenrode, Jan-Mathijs van Leeuwen, Yannick van der Horst, Theo Giesbers, Fred Schonis, Rein Visee, Willy Hendriks, Peter Lincewicz, Dick Vliek, Rik Roelofs, Ian Kock, Yaron Huberts,Babak Zahmat , Jan Schoemaker, Ad Braam, Stephan Antonijevic, Rolf Hendriks, Hendrik Elsinga, Franke van Netten, Lex van Hattum, Tom Brans , Bert Maas, Ron Engelen, Arie Schouten .

In principe worden alle wedstrijden op maandag gespeeld. Kun je de betreffende maandag niet dan gaat je tegenstander door, mits je een afspraak kan maken met je tegenstander om op een andere dag elders te spelen. Voor de interne competitie en de elo-rating verwerking tellen echter alleen de op maandag gespeelde wedstrijden. De wedstrijden moeten steeds gespeeld zijn voor de loting van de volgende ronde.

(Zie kalender/agenda site)

De Beker speeltijd is 1 uur en 40 minuten zonder dat er tijd bijkomt , bij remise brengt vluggeren de winnaar best off 3 kleur opnieuw loten.

De niet-Bekerspelers spelen gewoon voor de interne competitie.