De loting voor de beker is afgelopen maandag verricht door Peter Koelman en Raimond Vastenhout, onder toeziend oog van notaris Peter Hamers.

In principe worden alle wedstrijden op maandag gespeeld. Kun je de betreffende maandag niet dan gaat je tegenstander door, mits je een afspraak kan maken met je tegenstander om op een andere dag elders te spelen. Voor de interne competitie en de elo-rating verwerking tellen echter alleen de op maandag gespeelde wedstrijden. De wedstrijden moeten steeds gespeeld zijn voor de loting van de volgende ronde. Zie kalender/agenda op de site voor de datums. De niet-Bekerspelers spelen gewoon voor de interne competitie.

Vrijgeloot voor de 1e ronde zijn: Raimond Vastenhout, Jeroen Kruiver, Bart vd Akker, Ben McNab, Gert Visser, Sebas Beumer, Jan Willem van Willigen, Fred Beumer, Thomas van Nispenrode, Jan-Mathijs van Leeuwen, Yannick van der Horst, Theo Giesbers, Fred Schonis, Rein Visee, Willy Hendriks, Peter Lincewicz, Lodewijk Entrop, Steven Glasbeek, Ian Kock en Yaron Huberts.

In de eerste ronde worden de volgende wedstrijden gespeeld:

Babak Zahmat Alex Versteeg
Khaled Saad Mohammed Jan Schoemaker
Karl Denys Mathieu Roskam
Dick Vliek Victor Witte
Ad Braam Erik Starkenburg
Stephan Antonijevic Kees Spruijt
Rolf Hendriks Bram Hamers
Jan Puijman Hendrik Elsinga
Malcolm Lok Franke van Netten
Marco Vastenhout Lex van Hattum
Peter Hamers Tom Brans