Op zaterdag 31 okt. Organiseerd De Elster Toren haar jaarlijkse IJSCO jeugdtoernooi. Een mooie manier om partijen te spelen tegen gelijkwaardige tegenstanders. Ook voor kinderen die de schaakkunst nog niet zo lang onder de knie hebben.

Zaterdag 31 oktober 5e Elster IJSCO toernooi

Toernooi informatie: Voor jongens en meisjes tot en met 19 jaar. Speeltempo 15 minuten p.p.p.p.                  (beginners groep mogelijk zonder klok). Groepen van 8 of 10 spelers op basis van speelsterkte.

Prijzen: 1 beker en 3 medailles per groep.

Datum en tijden:  Aanwezig om 13.00 uur.                                                                                             Aanmelden en betalen vóór 13.15 uur. Aanvang 1e ronde 13.30 uur. Inschrijfgeld:  5 euro p.p.

Prijsuitreiking is om circa 18.00 uur.

Locatie  Clubgebouw: Onder de Toren naast/bij de grote Kerk in Elst (GLD). Sint Maartenstraat 34. Voor info, telefoon: 0481-371302)  Telefoon zaal 0481-375604 (Eric de Visser).  Website: http://www.elstertoren.nl

Inschrijven voor de Toren jeugdleden uiterlijk donderdag- avond  19.00 uur  29 oktober door een mail met voornaam en achternaam naar mij te sturen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een rijschema  is voor dit “dicht bij huis toernooi” niet nodig.