Vandaag de laatste ronden van NK-jeugdteams (AB, C en D) in den Bosch

18:00: D1 is ook klaar, Tom verliest, maar Dries wint ergo.... een 3-1 zege op Veenendaal...... dus toch een ereplaats voor D1 in dit sterke veld !
Raimond heeft gewonnen en Thomas nog bezig, maar dit levert volgens Jeroen al een 4e plaats op voor AB1.
De prijsuitreiking gaat beginnen, maar de meesten zijn nu op weg naar huis na een goede laaste ronde !

17:45: Isar wint als laatste daarvoor won eerst Yacoub, verloor Daniel en won Andre....... dus 3-1 tegen VAS D2 en volgens mij zijn we nu kampioen vaan de D2 teams op dit NK Tong uitsteken
D1 gaat ook goed want ook Arthur wint en Dries staat erg goed nu in een pionneneindspel, kaasje voor Dries de vorige keer, nu ook ? Tom heeft het lastig tegen Luuk de Man, hoe loopt dat af?

17:00: Anna wint met een zeer fraaie mataanval, waarbij haar Dame de witte Dame pende en zo haar Toren
mat kon zetten.
Bij D2 gaat het gelijk op nog, Isar heeft 2 verbonden vrijpionnen in een Toreneindspel.
Raimond ook gewonnen en dus 3-0 voor AB1.

16:15: Noud en Jorick winnen, Raimond staat een kwal voor en Thomas is over de helft van het bord heen inmiddels, uiteraard ! D2 moet straks tegen VAS D2, bij winst is D2 het beste 2e team van Nederland.
D1 moet tegen Veeendaal D1, de strijd om de 2e plek van de OSBO-teams. Leuke laatste ronde.

15:40: Anna gewonnen in een eindspel van 3 pionnen, kaasje goed opgelet op de evt patjes. Yacoub met Toren tegen Loper een doorgebroken pion..... REMISE knap werk en D2 wint. De zwitserse jojo is VERSLAGEN ! En.... Anna heeft de Schaakmaat D1 aan de titel geholpen, nou ja ze hebben zelf natuurlijk ook hun best gedaan, gefeliciteerd !
Willeke verloren inderdaad. tegen het vermaledijde e4,e5,d4 Voorhoofd fronsen

15:15: Geert gewonnen ! maar Robert verloren, dus moet Willeke voor de winst gaan wat niet meer goed mogelijk is. Bij A1 staan Noud en Jorick goed, Raimond gelijk en bij Thomas is nog geen stuk de middellijn gepasseerd.
Dries heeft verloren dus het verdiende matchpunt rust nu op de schouders van Anna.

15:00: Tom verloren, maar Arthur gewonnen, Dries onduidelijk maar niet verloren, Anna staat beter..... dus we kunnen nog van de nr 2 van dit moment winnen ?
Andre en Isar gewonnen,  Daniel verloren. Yacoub staat een kwaliteit voor maar wat pionnen achter, dus remise kan.

14:20 Andre wint als eerste .......... 1-0 voor D2, het kan de zwitserse jojo is voorlopig niet de baas.
C1 is gestart tegen STB (de topsporters uit Brabant) en AB1 tegen Pion A1.

14:00 uur: D1 en D2 zijn gestart D2 tegen ESV (Eindhoven) dus allebei de D-teams krijgen het zwaar, maar als ze de zwitserse jojo doorbreken dan gaan ze hoog eindigen. Kan D2 de kampioen van de tweede teams worden ?

13:30uur
AB1 heeft met 3-1 verloren, ook Thomas remise. Geert verloor en dus werd het 2-2.
D1 moet nu aan tafel 2 tegen Paardesprong. (Groningen en dat gaat boven alles uiteraard)

12:45uur
Anna staat een Toren voor en dringt op de 2e rij binnen, dat moet gewonnen worden.
Haar tegenstandster heeft een stiltefoon op. Een aardige manier om het helemaal stil te krijgen, als je je bij geluiden niet goed kunt concentreren toch slim, maar het helpt niet tegen een ontketende AnnaLachen

12:30 uur
Problemen met oplaan van dit LIVE-verslagRoepen
Willeke kwam al lang vertellen dat ze ook gewonnen heeft, dus 2-0 voor C1, D1 en D2 !
Nou nee 2-1 voor C1 natuurlijk, tisnieeerluk 4 tegen 3
C1 speelt trouwens tegen Almere, AB1 tegen het altijd lastige Santpoort. Alle partijen zijn nog bezig, veel Torenachtige eindspelen.
D1 Dries heeft gewonnen, dus de 2 matchpunten zijn binnen.
D2 is klaar 2-2 geworden !
Raimond heeft net een remise binnen gehaald, sterk gespeeld, want met een Toren 2 lastige pionnen tegenhouden is lastig. Maar ja een Torenaar is altijd goed in Toren-eindspelen, dus dat is kaasje voor Raimon.

12:00 uur
Alle teams zijn begonnen inmiddels, AB en C al eerder, maar ik moest met wat Dtjes later starten.

D1 tegen MatAdor (Wierden) , D2 tegen Hoogland (Amersfoort).

D1 met Dries, Tom, Anna en Arthur. ik ben te laat Arthur en Tom hebben al gewonnen !
D2 met Yacoub, Daniel, Andre en Isar. Isar heeft al gewonnen.

C1 met Geert, Willeke en Robert.... en jullie missen Rembrandt (helaas ziek geworden)  Dus nu met zijn 3en er tegen aan. Robert heeft al gewonnen !

AB1 met Thomas, Noud, Jorick en Raimond.

Nu gaat niet Arthur stormt binnen dat Andre ook heeft gewonnen, allebei 2-0