De Schaakvereniging De Toren, Arnhem-Zuid, organiseert “Chess on the River” op Zaterdag 1 september, van 11:00 tot 15:00 uur Graag willen wij u uitnodigen om te gaan schaken op de rivier, volgens ons is dit een Nederlandse primeur.

Vanwege het unieke karakter wordt er een grote opkomst verwacht.
Er is een definitieve stop bij 30 schakers.

Toernooiopzet, (Rapid)
Er worden vier rondes gespeeld, de spelers krijgen daarvoor 25 minuten per persoon per partij.
Er wordt na ratingsterkte ingedeeld 3 groepen.
Speelgerechtigd zijn de clubleden van De Toren en enthousiaste schakers uit Arnhem-Zuid en omgeving. Ook de gevorderde thuis-schaker nodigen we hierbij van harte uit.
Ook als je niet wilt deelnemen maar toch graag wil mee varen, ben je van harte welkom!
De opstapplaats is Wageningen, men kan vanaf 10:30 uur aan board.
Inschrijven eventueel onder vermelding van ratingsterkte via de mail, bij de voorzitter.

Let op inschrijving stopt bij 30 deelnemers.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

De kosten voor deelname zijn 20 Euro (schakers) en 10 Euro (niet schakers), na een bevestiging van meedoen, overmaken op NL 36 INGB 0006364318 ten name van Schaakvereniging De Toren te Arnhem

cor

'Chess on the River' wordt gesponsord door Huiscare schilders, vakschilders van huis uit.