Jonge, jonge, wat is het jaar snel omgevlogen en wat is er veel gebeurd.

Onze schaakvereniging mocht in 2019 een groot aantal nieuwe leden verwelkomen (12)

Ze zijn een mooie aanwinst en worden van harte welkom geheten in de club.

Dan zijn er het vorig jaar de volgende activiteiten georganiseerd;

• Chess on the River, unieke schaakbeleving op de rivier;
  • Schaaksimultaan met Jan Timman, ooit de nummer twee van de wereld;
  • Ten to Ten, vriendschappelijke wedstrijd tegen een andere schaakvereniging;
  • Schaakles in de gevangenis, in eerste instantie veel deelnemers, later werd het minder. De pastor ging weg en had geen opvolger. De directie van de bajes liet het volledig afweten, en gaf geen enkele medewerking;
  • Zomer schaak, als enigste SV in Arnhem, ook de zomermaanden gewoon schaken.
  • Schaken voor iedereen, iedereen kan meedoen, huis, tuin en clubschaker;
  • Schaakinstuif, waarbij je zo kan binnenlopen en kan mee schaken.
  • Ook hebben wij genoten van de Inspirerende schaakanalyses die door Bobak Zahmat zijn gegeven.

In 2020 gaan wij weer ons uiterste best doen, om de SV De Toren “nog gezelliger te maken” waarbij wij het jaar aftrappen met de interne competitie op 6 januari.

Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar jouw ideeën. Wat zou jij graag het komende jaar willen zien? Laat het ons weten.

Namens het bestuur van SV De Toren  wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2020

Met vriendelijke groet,

Fred Schonis