In de periode van 1 juli t/m 26 augustus organiseerd schaakvereniging De Toren Arnhem zoals elk jaar weer Zomerschaak.
Jong, oud of ergens tussen in, lid of geen lid van onze vereniging iedereen is welkom om te komen schaken.

Beste schaakliefhebbers,

Het schaakseizoen is bijna afgelopen, maar natuurlijk gaan de echte schakers gewoon door. Voor hen is er gelukkig weer de Zomerschaak!
Ook dit jaar organiseert de schaakvereniging De Toren Arnhem-Zuid (de gezelligste schaakvereniging van Arnhem en omgeving) de Zomerschaak.
Dat gebeurt op 9 maandagen 1, 8 ,15 ,22 en 29 juli, en 5, 12, en 19 de slotavond is dan op 26 augustus.
Speellocatie in de Boerderij 'De Steenen Camer' (naast het pannenkoekhuis) Hannesstraatje 2a, Arnhem, Elderveld.
Er worden normale partijen gespeeld, klok op 130 plus 10 seconde bonus per zet.

We houden de stand over de gehele periode bij, dit om te bepalen wie zich uiteindelijk zomerkampioen van het jaar mag noemen. Zwemkleding niet verplicht.
Gegarandeerd de laagste vliegkosten. Vooraf boeken, is niet noodzakelijk, er is altijd plaats.
Elke week meedoen is niet verplicht, invoegen geschiedt naadloos.
Aanmelden in de zaal vanaf 19.45 uur.
De indeling vindt plaats om 20.00 uur.
Inschrijfgeld: € 1,50 per avond, voor leden, voor niet leden € 2,00 en huisschakers.
Extra informatie: Fred Schonis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorzitter SV De Toren Arnhem)