{jcomments on}Op maandag 20 juni start de gratis toegankelijke zomercompetitie bij De Toren Arnhem. Maar liefst 13 weken krijgt iedereen, jong, oud, met of zonder lidmaatschap, met of zonder rating.............

sterke en zwakke schakers, , lange, dunne en kleine mensen, de kans om de titel zomerkoning kampioen binnen te halen.

Vorige jaar sleepte niemand anders dan Jan Schoemaker de titel zomerkampioen 2010                     JSchoemakerS6301626                     binnen, na een ontzettend spannende ontknoping.  

Elke zich zelf respecterende schaker of schaakster speelt eerst een snelschaakpartij, om even op gang te komen, om vervolgens de langzame partij te spelen. Er zullen drie prijzen  ter beschikking worden gesteld,

Namelijk het combinatie, snel en het normaal klassement. Waarin het normaal klassement   de titel zomerkampioen bepaald.  Kortom voor iedereen wat wils. Voor de jeugd speelt men de langzame partij met een aangepast speeltempo. De gezellige schaakavond begint om 19.30.

De schaakbar is weer als vanouds voorzien van koffie, koekjes, versnaperingen en koele drankjes en borrelhapjes en bovendien geserveerd door onze zeer vriendelijke charmante dame Thea.

Voor meer info kunt u contact opnemen met competitie man Arie Schouten.      06-53371952 mailen kan en mag ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.