I.v.m. het Corona virus zijn de clubavonden gestopt tot maandag 1 Juni

Nadat de regering gisteren aanscherpende maatregelen heeft afgekondigd ten aanzien van de verspreiding van het Corona virus.

Zijn we genoodzaakt onze clubavonden te stoppen tot 1 Junil .

Uiteraard willen wij als bestuur niemand in gevaar brengen.

Dus als alles weer goed is beginnen we op maandag 1 Juni met het schaken.

Met vriendelijke groet,

Fred Schonis

Voorzitter Schaakvereniging De Toren Arnhem

De loting voor de tweede ronde van de beker is geweest.

Ja, je kan het geloven of niet maar de eerste maand van het jaar zit er al weer op.

En wat is er veel gebeurd bij SV De Toren.

Allereerst hebben we het jaar 2019 gezellig afgesloten met snel schaak, daar is niet iedereen een liefhebber van. Maar de oliebollen maakten wel weer veel goed. :-)

In onderstaande tabel vindt u de loting en de uitslagen. Als er nieuwe uitslagen bekend zijn, wordt deze tabel aangevuld.

De rangen en standen  van 25_09-2019 ronde 3 staan op onze site. Klik hier voor de uitslagen en standen mail: Arie Schouten

De Zomerschaak 2019 is weer begonnen, hieronder  de stand na ronde 3

De loting van de 1/2 finale  BEKER is afgelo pen maandag verricht door de wedstrijdleiderzelf. De volgende paringen kwamen tot stand:

Onder toeziend oog van Ad Braam en Theo Giesbers is afgelopen maandag de loting verricht van de 1\8 finale