Clubkampioen 2018 2019  Rolf Hendriks !!

Hij versloeg Renè Reulink met zwart

Zie verder het verslag van onze voorzitter

En Fred Beumer is de eerste finalist voor de Beker

hij won van Ron Engelen

as maandag wordt de andere halve finale gespeeld tussen

Arthur Ornèe en Raimond Vastenhout

de rangen en standen  en de extrene uitslagen tot en met 13-05-2019 staan op onze site. Klik hier voor de uitslagen en standen mail: Arie Schouten

De loting van de 1/2 finale  BEKER is afgelo pen maandag verricht door de wedstrijdleiderzelf. De volgende paringen kwamen tot stand:

Onder toeziend oog van Ad Braam en Theo Giesbers is afgelopen maandag de loting verricht van de 1\8 finale

De uitslagen van de eerste 3 rondes rapid van afgelopen maandag 21-januari 2019

Afgelopen maandag is de loting verricht door Arthur en Tom en dit  was het resultaat:

Massakamp VSV - De Toren | 2 november 2018

Met een opkomst van 25 schakers was de Zomerschaak een geweldig succes. Ook het feit dat er verschillende huis schakers hebben meegedaan evenals schakers van andere verenigingen deed het toernooi echt eer aan. Rolf Hendriks is de nieuwe zomerkampioen.

Hierbij de uitslagen van de zomerschaak, Rolf Hendriks nog steeds op kop en in zijn kielzog René Reulink.