In de laatste ronde speelden we tegen Paul Keres in Utrecht. In deze ronde stond er voor beide clubs niets meer op het spel. Wij waren al zeker van de 2de plaats net als vorig seizoen.

Zaterdag 6/5 om 13: uur  zal de slotronde voor Toren 2 plaatvinden. We spelen uit tegen Zevenaar en zullen minimaal 4-4 moeten spelen op niet te degraderen. Speellocatie: Ons Huis, Dokter Honigstraat 3 in Zevenaar. Indien mogelijk zal er weer een live-verslag zijn.

Aangekomen in het pittoreske Enschede voor twee matches. De Toren 1 speelt voor spek en bonen en De Toren 2 speelt om haar laatste kans op klassebehoud levend te houden.

In de match tegen Velp 1 zaten we in een "must win" situatie en na het nodige fortuin stond er aan het eind van de avond 41/2-31/2 op het wedstrijdformulier. Als Koningswaal van Elster Toren wint zijn we veilig, anders wordt het nog spannend.

Beide teams spelen in de 7e ronde thuis. Voor de liefhebbers die willen komen kijken, we spelen weer in de Rijnbrinkgroep aan de Zeelandsingel nummer  40 in de kantine op  de derde verdieping.

Eindelijk weer een overwinning voor Toren 3 na 3 opeenvolgende nederlagen. Het slachtoffer was een verzwakt Bennekom 2 dat de overwinning voor het oprapen had. Dat dit niet gebeurde danken we aan Malcolm die een totaal verloren Toreneindspel toch nog wist te winnen.

De KNSB beker en het beslissende duel om de 1e plaats in de eerste klasse stonden op het programma. Na de beker hadden we in de buurt van Bussum een Centerparcs huisje gehuurd om ons voor te bereiden op de beslissende wedstrijd tegen BSG.

Direct na aankomst had Steven nog een klein kwartier nodig om zich te ontvouwen, had Ben meerdere malen een traantje weg moeten pinken en probeerde ik mij groot te houden. Kortom, we zijn in Winterswijk, we zijn op zoek naar een puntje of meer en we reden langs Aalten zonder Wanda gezien te hebben.