Inmiddels is alweer de 6e ronde van de 1e periode gespeeld en naderen we het einde van deze periode. Nog twee perioden te gaan tot de eerste kampioenen van dit jaar gehuldigd kunnen worden! Kijk hieronder snel verder om te kijken hoe je er voor staat:

Hierbij de stand na de vierde ronde van de eerste periode. Dit was weer de eerste week waarin de koplopers van de verschillende groepen een groep hoger spelen.

In overleg met de jeugdcoordinator is besloten om deze week alleen de twee koplopers van de Damegroep door te laten schuiven naar de Koningsgroep. De Koningsgroep is namelijk te klein om vier additionele spelers te faciliteren en hierbij de regels van de indeling te hanteren.

Hieronder de stand na de derde ronde. Komende ronde spelen de koplopers van de verschillende groepen weer mee met een groep hoger.

Afgelopen week is de tweede ronde van de eerste periode gespeeld. Hieronder de stand na deze tweede ronde.

Zie verder http://eepurl.com/c097N1

Deze mail is verstuurd naar alle jeugdleden naar het emailadres bekend in onze administatie.

De laatste jeugdmailing: http://mailchi.mp/d0fb5c3ff5c0/sv-de-toren-laatste-2-weken

Hieronder nu de volledige eindstand van alle 8 groepen. Wat is het spannend tot het laatst en regelmatig zal dewebsite opgevraagd zijn om te kijken of de definitieve uitslagen al binnen zijn. Want in het eigen werk kunnen toch nog wat foutjes geslopen zijn!

Komende vrijdag is de laatste ronde van de vierde periode. Deze wordt begonnen met de volgende spannende stand waarin eigenlijk nog maar twee spelers zeker zijn. Dit gaat een spannende laatste ronde worden!