E-mailAfdrukkenExport ICS

Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Het schaakseizoen is bijna afgelopen, maar natuurlijk gaan de echte schakers gewoon door. Voor hen is er gelukkig weer de Zomerschaak! Ook dit jaar organiseert de schaakvereniging De Toren Arnhem-Zuid (de gezelligste schaakvereniging van Arnhem en omgeving) de Zomerschaak. Dat gebeurt op 10 maandagen 2, 9 ,16 ,23 en 30 juli, en 6, 13, 20 en 27 augustus de slotavond op 3 September

Speelocatie in de Boerderij 'De Steenen Camer' (naast het pannenkoekhuis)
Hannesstraatje 2a, Arnhem, Elderveld

Er worden normale partijen gespeeld, klok op 140 plus 10 seconde bonus per zet.

We houden de stand over de gehele periode bij, dit om te bepalen wie zich uiteindelijk zomerkampioen van het jaar mag noemen.

Zwemkleding niet verplicht. Gegarandeerd de laagste vliegkosten. Vooraf boeken, is niet noodzakelijk, er is altijd plaats. Elke week meedoen is niet verplicht, invoegen geschiedt naadloos.

Aanmelden in de zaal vanaf 19.45 uur. De indeling vindt plaats om 20.00 uur.
Inschrijfgeld: € 1,50 per avond, voor leden, voor niet leden € 2,00 en huisschakers.

Extra info:

Locatie: