De nummer 250 heeft hedenavond z’n entree gemaakt Mensen, maar zijn daarmee de kassa's gesloten? Dacht het niet! We gaan door tot vrijdagavond 22.00 uur!

Zo klopten Pia van Oostrum van S.C. Woerden, Bart van Onzen van De Toren Arnhem en IM Martijn Dambacher van S.C. Utrecht aan de deur. Bij ’t vergaren van de mail scheelde ’t onderling soms maar een klein minuutje. Het was Bart die goochem dacht te zijn door te bellen. Had ‘ie nou toch maar gemaild. Is dat pech hebben…

Rijk van den Bosch(!) van BDSV uit Barneveld is pas sinds het begin van dit seizoen actief bij een club en staat als 250ste in ieder geval al op het podium. Dat maak je niet iedere dag mee, zeg nou zelf. Samen met Leo Rietveld(163) van De Raadsheer uit Zundert en Niels Matser(200) van De Toren Arnhem komt Rijk in aanmerking voor een schaakblok, boek of waardebon. Het lot beslist. Spanning verzekerd!

Er is nog genoeg plaats in de herberg. Kom maar op!


.Eerder:

Van 2 op 3 januari meldde zich de 163ste deelnemer aan voor het BiezeToernooi. Al eentje meer dan bij de vorige editie! Dat moet gevierd worden...Leo Rietveld van De Raadsheer(NBSB) is de gelukkige en gaat straks sowieso na loting met een schaakblok, boek of waardebon naar huis!Op de clubavond(maandag 2 januari) van De Toren Arnhem werden ook de eigen mensen gecharterd en met de vele aanmeldingen van vandaag snelden we al naar de 200 en wellicht komen we aan 't eind van de week uit op 250. Zij vallen vanzelfsprekend ook in de prijzen. Het kan niet op!

Begin van de dinsdagavond(3 januari) was het al raak. Het kon natuurlijk ook niet lang op zich laten wachten na de stormtoeloop van de laatste paar dagen. De prijs blijft binnen de familie, want één van ons had 't Fingerspitzengefühl om zich op het 'juiste' moment aan te melden.
Niels Matser boekt als de nummer 200 een klein succesje.

In de loop van de avond steeg het aantal aanmeldingen gestaag door. Nu gaan we richting de 250, mensen!

De 250 is woensdagavond(4 januari) in zicht gekomen. De spanning stijgt. Wie oh wie gaat het 'm lappen?


Reikimaster0