Ons sterrenteam is er vandaag ingeslaagd om kapioen te worden van de OSBO!

Hulde!!!!!!! Sebas, Bas, Nadia, Loek en Justin !!!!!! Hulde

Ook het D2 verdiende veel applaus door met goed schaak op 7 matchpunten te komen en zich zo te worstelen in de middenmoot van de topklasse!

Applaus!!!!!!! Marcella, Loek, Paul, Stefan en Justin !!!!!!Applaus

Vanochtend vertrokken de teams per snelauto naar het altijd het gevaaarlijke Nijmegen. Alwaar we onder de rook van de Goffert onze wedstrijden mochten gaan spelen. Hoezo intimidatie...

De teamleiders hadden er voor gekozen om de trein te nemen, aangezien deze meer ruimte in zich herbergt. Na een fijn reisje met de trein was ondergetekende blij dat hij Jeroen als reisleider bij zich had, want nog net werd de verkeerde bus verruilt voor de goede. Uiteindelijk aangekomen in de Klokkentoren, daar waar ik nog nooit een klok gehoord heb, hadden we de verkeerde deur te pakken en stonden we opeens tussen een zangkoor, oeps foutje.

Het uiteindelijk speellokaal was nog ingericht als eierschilderplaats, ook altijd leuk. We waren dan ook iets te vroeg. Toen we om 1'en goed en wel konden beginnen, bleek dat de eerste ronde de onze zou zijn. 4-0 voor D1 tegen Zutphen(Bravo) en D2 wist te winnen van SMBD1! met 2,5-1,5, door pat! Zet zelf maar eens op wit: Kb1 zwart Kb3, Lc1 en Ta2. Oeps zwart raakte de loper aan, waar kan hij nog heen? Nergens! onverkomelijk pat! Ahhhhhhhhhh. Daarna stampte Marcella in een superspannende pot de tegenstander door de tijd. Mooi Mooi!

De rest van de dag verliep ook gesmeerd. D2 won nog een keer van bye. Waarna er een heftig discussie ontstond of als je niet komt opdagen tegen bye of de uitslag dan 0-0 zou worden en of er dan nog matchpunten verdeeld mogen worden. Een fijne voor Andre en Jeroen lijkt me, die de dag over teamopstelling aan het discussieren waren.

De kinderen dit het allemaal niet zo interesseren en waren aan een overwinningenreeks bezig. 4-0 4-0 4-0 voor D1, en D2 2,5-1,5 4-0 en 0-4. En aangezien Cirkel D1 punten liet liggen was het kampioenschap al binnen. Oftewel tijd voor voetbal (LCD of zoiets)!!! Sebas wist ondergetekende op een gigantische wijze te poorten, shit kan die nu ook al beter voetballen????

Daarna werd er voor de statistieken door D1 2-2 tegen de nummero 2 gespeeld en door Toren D2 zeer snipt verloren. Waarna het eerste onder luid applaus, de medailles en de mooie doorzichtige standaard in ontvangst mocht nemen van het voltalig opgekomen OSBO-jeugdbestuur.

Toren D1 schrijft gescheidenis, voor het tweede achtereenvolgende bereikt men het NK. Volgend jaar september/oktober vermoedelijk weer in het gezellige Zeist. In Nijmegen beloofde ons sterrenteam in ieder geval door te stoten naar de halve finale. Ik hou ze eraan.

Dat het een echte teamprestatie was mag uit de volgende scores wel blijken. Justin 8 uit 9; Nadia 7,5 uit 9; Bas 8 uit 9 en Sebas 8,5 uit 9!

Ook in het d2 is heel goed gescoord, iedereen heeft op zijn minst 3 bordpunten binnen weten te halen en dat is in dit beresterk veld Toppie!

Tijd voor nog een fotosessie, waarbij er gelachen moest worden... Moet dat? Onder luidgeschal van Andre's nieuwe motor (1100CC) werden de kiekjes genomen en werd vervolgens de rit naar Arnhem aangevangen. Hier werd volop gezongen en gediscusieerd. Zo kan iemand uit idols niet zingen (geen idee wie?) Heeft Justin vijfentwintig voornamen, met schitterende namen als Andrew.... Heet Loek Ron echt toch gewoon Loek, maar is zijn moeder de schuldige aan de inmiddels overal voorkomende tweede voornaam. Het is dus LOEK!
En werd er beweerd dat Rob echt gek was en niet kan zingen. Terwijl de auto van Rob over de weg stuiterde met de keiharde muziek van de PIZZAHUT de PIZZAHUT en MACDONALDS MACDONALDS en in deze auto werd juist keihard meegezongen.

Ach jullie raden het al, om het mooie seizoen af te sluiten, werd er nog gegeten bij de MAC DONALDS. Met zijn heel vele werd de grootste tafel in beslag genomen en genoten van hamburgers, kipdingen en friet met zout! Ondertussen werd er volop gehandeld in de autotjes. Bas was uiteindelijk de grote winnaar met 5 autotjes. Voor zijn zusje ja, ja !?

Toen alles op was, was de dag en het seizoen voorbij. Het was gezellig, succesvol en geslaagd. Op naar volgend jaar!

(foto's volgen nog)
Reikimaster0