De reuzen sloegen weer toe, kijk zelf maar..... (achteraan komen de fotoos!)
De stand voor de C-teams na de 2e speeldag
C1, C2 en C3 staan 1e, 6e en 3e (in matchpunten) na 2 dagen
De stand voor de E-teams na de 2e speeldag
E1 en E2 staan dus 1e en 5e in totaal na 2 dagen

Zaterdag 20 nvember werd de tweede ronde van de JCC (de jeugdclubcompetitie) van Gelderland voor de C- en de E-jeugd verspeeld. Iedereen weet natuurlijk dat we het in de eerste ronde heel goed hebben gedaan. Was dat de tweede ronde weer zo ??? Dat is niet makkelijk hoor.....

Nou, C1 en E1 zijn schier onverslaanbaar. Zelfs als ze de laatste dag (18 december) een off-day zouden hebben kan E1 het kampioenschap nauwelijks ontgaan. Ze heben al zeven matchpunten voorsprong.... dat is 3 en een halve wedstrijd.
En C1 heeft al 5 matchpunten voorsprong om de poule-Zuid te winnen en daarmee is plaatsing voor de topklasse al nagenoeg zeker.

E2 was fantastisch! Deze dag haalden ze een gedeelde 3e plaats. Als ze in de laatste ronde van ons E1 hadden gewonnen dan waren ze zelfs 2e geweest. En Bijna speelden ze zelfs gelijk..... Anna won pardoes van Thomas, en Fabio stond tegelijk behoorlijk achter tegen weer Walid..... Maar onze Fabio liet zich dat geen tweede keer gebeuren. Toch was E2 giga. Ook op het IJSCO-toernooi in Huissen deden ze het weer keigoed. Ik kijk mijn ogen uit.

C2 had zijn dag niet dit keer. Ze deden natuurlijk goed mee, maar Willyne moesten we bijna uit haar bed halen, omdat ze het was vergeten door een fuif. Tsja... toch klasse dat ze meteen klaar stond, maar het scheelt wel in je concentratie. Normaal is onze Willyne in de teamwedstrijden een plaag voor elke tegenstander, nu was het toch wat minder.

Ons C3 (eigenlijk D1!) ging weer als een speer en werd derde in de dag-uitslag en rukte ook op naar een plaats voor de C-topklasse. Dat worden nog drukke dagen in maart voor D1, want ze zijn al geplaatst voor de topklasse van de D-tjes.

Wil je onze teams zien?
Hier volgen de fotoos.